Spoiler cu lumini spate cu LED montat pe plafon

Spoiler cu lumini spate cu LED montat pe plafon Jeep Wrangler JK

184 EUR
934 RON

Depozit Republica Cehă: Disponibil în curând
Depozit Spania: Disponibil


Articol #: XOLTS003

Îmbunătățiți factorul de siguranță al Wrangler-ului dvs. atunci când montați acest spoiler cu lumini spate cu LED montat pe acoperiș X-Offroad. Acest kit de spoiler este conceput pentru a genera o lumină roșie vie de la cipurile sale luminoase LED de înaltă ca ... Informații suplimentare


Descriere

Îmbunătățiți factorul de siguranță al Wrangler-ului dvs. atunci când montați acest spoiler cu lumini spate cu LED montat pe acoperiș X-Offroad. Acest kit de spoiler este conceput pentru a genera o lumină roșie vie de la cipurile sale luminoase LED de înaltă calitate. Acest factor ajută la îmbunătățirea vizibilității din spate, contribuind astfel la îmbunătățirea siguranței atât pe șosea, cât și în afara acesteia. În plus, seturile incluse în acest kit dispun de un spoiler cu un stil radical, oferind părții din spate un accent stilistic la fel de îndrăzneț, care cu siguranță va întoarce privirile. Acest kit utilizează cipuri LED de înaltă calitate dispuse pe un singur rând, care oferă un răspuns mai liniar atunci când sunt activate. În plus, aceste cipuri sunt concepute pentru a genera o lumină roșie similară ca nuanță și intensitate cu cea de-a treia lumină de frână a Jeep-ului dumneavoastră. Acest spoiler pentru faruri spate este proiectat pentru a fi instalat în locațiile din fabrică pe Wrangler-ul dvs., folosind feroneria inclusă. În majoritatea aplicațiilor, nu sunt necesare găuri suplimentare sau alte modificări, deși vor fi necesare unele lucrări de cablare pentru a alimenta corect lumina.

Se potrivește

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Au cumparat si alti clienti

Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA