Kit indicator lateral

Kit indicator lateral Pește afumat, Ventilație, Jeep Wrangler JL, Jeep Gladiator JT

104 EUR
528 RON

Depozit Republica Cehă: Disponibil în curând
Depozit Spania: Disponibil


Articol #: XOSML001
Culoare:

Transformați panourile de umplutură ale aripilor Jeep-ului dvs. în lumini de marșarier laterale pentru a îmbunătăți vizibilitatea cu o pereche de lumini de marșarier laterale cu LED-uri X-Offroad. Aceste lumini de semnalizare laterală dispun de LED-uri luminoa ... Informații suplimentare


Descriere

Transformați panourile de umplutură ale aripilor Jeep-ului dvs. în lumini de marșarier laterale pentru a îmbunătăți vizibilitatea cu o pereche de lumini de marșarier laterale cu LED-uri X-Offroad. Aceste lumini de semnalizare laterală dispun de LED-uri luminoase și puternice care îi vor face pe șoferii distrași să vă observe, ziua sau noaptea. Indicatoarele laterale cu LED-uri X-Offroad sunt realizate cu carcase din plastic ABS turnat prin injecție pentru durabilitate și utilizează lentile din policarbonat fumuriu pentru un aspect agresiv. X-Offroad a proiectat luminile sale de semnalizare laterală cu LED pentru a înlocui direct panourile de umplutură ale aripilor din fabrică. Rețineți că va trebui să conectați cablajul farului pentru funcționare. LED-urile vor fi apoi activate automat împreună cu luminile de rulare sau intermitente.

Se potrivește

2019-2029 Jeep Gladiator JT
2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL

Au cumparat si alti clienti

Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA