⚠️Din cauza situației grave de inundații din Republica Cehă, unele expedieri pot fi întârziate. ⚠️

Mănușă de curățare

Mănușă de curățare Microfibre, Gri

4,90 EUR
25 RON
Culoare:

Mănușă universală din microfibră cu două fețe pentru curățare, spălare și lustruire. Produs de înaltă calitate pentru utilizare umedă și uscată. Mănușa din microfibră curăță în siguranță și eficient toate suprafețele din plastic, metal și sticlă. Fără dungi și ... Informații suplimentare

Articol #: XOCG001


Depozit Spania: Disponibil în curând
Depozit Republica Cehă: Disponibil

Descriere

Mănușă universală din microfibră cu două fețe pentru curățare, spălare și lustruire. Produs de înaltă calitate pentru utilizare umedă și uscată. Mănușa din microfibră curăță în siguranță și eficient toate suprafețele din plastic, metal și sticlă. Fără dungi și scame, absorbție ridicată a murdăriei. Extrem de absorbantă și eficientă - pe de o parte are multe franjuri din microfibră, care îndepărtează eficient și rapid praful din diverse colțuri și crăpături, pe de altă parte este o cârpă moale, perfectă pentru lustruirea suprafețelor curățate. Îl puteți pune cu ușurință în mână, asigurând confort și comoditate în timpul lucrului. Va fi perfect pentru îndepărtarea părului, polenului și a altor contaminanți de pe scaunele și tapițeria mașinii, precum și pentru îngrijirea compartimentului pasagerilor, a geamurilor și a componentelor interioare. Manșeta elastică vă permite să aveți mai mult control asupra mănușii și să o țineți în mână eficient și confortabil. Mănușa poate fi spălată manual cu săpun (săpunul gri este cel mai recomandat - datorită acestuia, fibrele își vor păstra proprietățile și pufoșenia pentru o perioadă lungă de timp) sau în mașina de spălat la o temperatură de până la 60 de grade.

Au cumparat si alti clienti

Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA