⚠️Din cauza situației grave de inundații din Republica Cehă, unele expedieri pot fi întârziate. ⚠️

Burete

Burete Microfibre, Galben

4,90 EUR
25 RON
Culoare:

Microfibra este o soluție avansată din punct de vedere tehnologic. Datorită creării unei fibre foarte fine, chiar de 100 de ori mai fină decât părul uman, s-a obținut un material foarte rezistent și, în același timp, delicat. Acesta a găsit o aplicare largă în ... Informații suplimentare

Articol #: XOSMY001


Depozit Spania: Disponibil în curând
Depozit Republica Cehă: Disponibil

Descriere

Microfibra este o soluție avansată din punct de vedere tehnologic. Datorită creării unei fibre foarte fine, chiar de 100 de ori mai fină decât părul uman, s-a obținut un material foarte rezistent și, în același timp, delicat. Acesta a găsit o aplicare largă în gospodării și, de asemenea, în industria auto. Conceput pentru spălarea mașinilor, delicat pe toate tipurile de suprafețe. Forma ergonomică îl face ușor de prins, iar mânerul cusut previne căderea buretelui din mână în timpul spălării. Structura inferioară a franjelor crește spumarea lichidelor și a detergenților. Dimensiunea sa mare accelerează munca.

Au cumparat si alti clienti

Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA