Rezervor de combustibil din oțel

Rezervor de combustibil din oțel Verde, 20L

51 EUR
259 RON
Culoare:

Transportați combustibil suplimentar în următoarea aventură off-road și călătoriți fără griji cu bidonul verde X-Offroad 20L. Acesta poate conține până la 20 de litri de benzină, motorină sau parafină. În plus, designul ventilat intern al acestui recipient per ... Informații suplimentare

Articol #: XOJC005


Depozit Spania: Stoc epuizat
Depozit Republica Cehă: Disponibil

Descriere

Transportați combustibil suplimentar în următoarea aventură off-road și călătoriți fără griji cu bidonul verde X-Offroad 20L. Acesta poate conține până la 20 de litri de benzină, motorină sau parafină. În plus, designul ventilat intern al acestui recipient permite umplerea rapidă și turnarea fără stropi. Acest recipient este fabricat din tablă groasă de oțel verde. Are un strat antirugină intern și extern rezistent la ulei, benzină și alcool. Pentru a preveni scurgerile, dopul este fixat cu un știft de blocare. Construcția sa robustă garantează o rezistență ridicată la deteriorări mecanice. Vine cu un știft galvanizat în formă de "L" pentru protecție suplimentară și siguranță pentru copii. Recipientul este certificat UN, permițând depozitarea în siguranță a tuturor combustibililor, inclusiv benzină și motorină. Produsul este prevăzut cu un sigiliu sub capac. Garnitura garantează etanșeitatea canistrei.

Specificații

  • Capacitate: 5 L

Au cumparat si alti clienti

Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA