Suport de montare a hayonului Hi-Lift Jack

Suport de montare a hayonului Hi-Lift Jack Negru, Jeep Wrangler JK

198 EUR
15 RON

Depozit Republica Cehă: Disponibil
Depozit Spania: Disponibil


Articol #: XOJTM001
Culoare:

Asigurați-vă cricul Hi-Lift în loc, economisind în același timp spațiu de încărcare interior valoros în JK prin instalarea unui set de suporturi de montare pentru hayon X-Offroad Hi-Lift Jack. Acest kit vă va permite să transportați cricul de ridicare pe parte ... Informații suplimentare


Descriere

Asigurați-vă cricul Hi-Lift în loc, economisind în același timp spațiu de încărcare interior valoros în JK prin instalarea unui set de suporturi de montare pentru hayon X-Offroad Hi-Lift Jack. Acest kit vă va permite să transportați cricul de ridicare pe partea exterioară a Jeep-ului pentru acces fără probleme. Acest kit de suport a fost conceput pentru a se potrivi majorității dimensiunilor cricurilor și dispune de un buton de eliberare rapidă pentru ușurință în utilizare. Aceste suporturi de montare a hayonului X-Offroad Hi-Lift Jack sunt fabricate din tablă de oțel durabilă, de înaltă rezistență. Include butoane filetate și o curea care se atașează la mânerul cricului pentru a asigura o fixare stabilă. În plus, aceste suporturi sunt completate cu un finisaj negru texturat acoperit cu pulbere pentru o durabilitate sporită.

Se potrivește

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Au cumparat si alti clienti

Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA