⚠️Din cauza situației grave de inundații din Republica Cehă, unele expedieri pot fi întârziate. ⚠️

Răsturnare bar montat pe geanta de prim ajutor

Răsturnare bar montat pe geanta de prim ajutor Militară

25 EUR
127 RON
Culoare:

Păstrați obiectele de prim ajutor într-un loc convenabil cu o geantă de depozitare pentru primul ajutor montată pe bara de rulare X-Offroad. Această pungă de depozitare este ideală pentru a stoca toate nevoile dvs. de prim ajutor. Această geantă de depozitare ... Informații suplimentare

Articol #: XOFAB001


Depozit Spania: Disponibil
Depozit Republica Cehă: Disponibil

Descriere

Păstrați obiectele de prim ajutor într-un loc convenabil cu o geantă de depozitare pentru primul ajutor montată pe bara de rulare X-Offroad. Această pungă de depozitare este ideală pentru a stoca toate nevoile dvs. de prim ajutor. Această geantă de depozitare a primului ajutor este concepută pentru a fi montată pe bara de protecție a vehiculului. Geanta de depozitare pentru primul ajutor X-Offroad Roll Bar este fabricată dintr-un material de poliester nylon extrem de rezistent, stabil la raze UV, verde militar. Acest sac de depozitare are cusături și fermoar întărite pentru o durabilitate sporită. Geanta de prim ajutor montată pe bara de rulare X-Offroad poate fi instalată cu ușurință cu o curea cu cârlig și buclă. Geanta este îndepărtată de pe suportul barei de protecție prin simpla eliberare a unei cleme și prin decuplarea acesteia de pe suport. Geanta de depozitare a primului ajutor montată pe bara de rulare X-Offroad are un design universal, astfel încât poate fi montată pe orice marcă sau model de vehicul echipat cu o bară de rulare. Geanta este vândută goală, fără materiale de prim ajutor.

Au cumparat si alti clienti

Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA