Bare stabilizatoare reglabile cu deconectare rapidă

Bare stabilizatoare reglabile cu deconectare rapidă Înainte, 2.5-6", Jeep Wrangler JK

125 EUR
634 RON

Aceste legături reglabile cu deconectare rapidă ale barei antiruliu vă permit să reglați cu precizie poziția barei antiruliu față pentru o performanță maximă de manevrabilitate. Legăturile reglabile ale barei antiruliu sunt absolut necesare pentru orice Wrangl ... Informații suplimentare

Articol #: XOQSL001


Depozit Spania: Disponibil
Depozit Republica Cehă: Disponibil

Descriere

Aceste legături reglabile cu deconectare rapidă ale barei antiruliu vă permit să reglați cu precizie poziția barei antiruliu față pentru o performanță maximă de manevrabilitate. Legăturile reglabile ale barei antiruliu sunt absolut necesare pentru orice Wrangler ridicat. Aceste legături de bare stabilizatoare cu deconectare rapidă reglabile X-Offroad au fost concepute pentru a fi reglabile numai în mașină. Reglabilitatea vă permite să corectați cu ușurință geometria barei stabilizatoare a Wranglers-urilor ridicate pentru a îmbunătăți manevrabilitatea. Aceste legături reglabile cu deconectare rapidă a barei stabilizatoare au fost concepute pentru a fi utilizate pe Wrangler cu o suspensie cu ridicare de 2,5" până la 6". Orice off-roader știe că poate obține cu ușurință până la 30% mai multă articulație a punții prin simpla deconectare a barei antiruliu față. Trageți știftul pentru a deconecta legăturile pentru utilizarea pe traseu, apoi reinstalați știftul pentru drumul spre casă. Aceste legături reglabile cu deconectare rapidă ale barei stabilizatoare sunt concepute pentru a fi instalate cu ușurință cu șuruburi. Utilizarea punctelor de montare existente din fabrică. Nu sunt necesare modificări.

Se potrivește

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA