Rafturi pentru bagaje

Rafturi pentru bagaje Negru, Jeep Wrangler JK

378 EUR
1.919 RON

Depozit Republica Cehă: Disponibil
Depozit Spania: Disponibil


Articol #: XOTR048

Dacă doriți să vă modernizați Jeep Wrangler JK 2007-2018, nu uitați să instalați suportul de remorcare X-Offroad Trail Rack. Acest portbagaj de acoperiș nu numai că va oferi un plus de funcționalitate pentru Jeep-ul tău, dar are și un aspect robust care se ada ... Informații suplimentare


Descriere

Dacă doriți să vă modernizați Jeep Wrangler JK 2007-2018, nu uitați să instalați suportul de remorcare X-Offroad Trail Rack. Acest portbagaj de acoperiș nu numai că va oferi un plus de funcționalitate pentru Jeep-ul tău, dar are și un aspect robust care se adaugă la aspectul off-road al Jeep-ului tău, astfel încât vei atrage atenția oriunde te vei aventura. Cu un aspect all-terrain, acest suport pentru bagaje de trail oferă, de asemenea, spațiu de depozitare suplimentar pentru orice echipament de care ați putea avea nevoie în aventurile pe care le întreprindeți. Pentru a se asigura că acest suport de bagaje face față terenului greu și condițiilor dificile pe care le puteți întâlni în afara drumului, acest suport de bagaje este construit cu materiale rezistente care pot rezista la abuzuri. În acest fel, puteți utiliza acest suport pentru bagaje de drumeție pentru o perioadă lungă de timp fără să vă faceți griji cu privire la durabilitatea sa.

Se potrivește

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Au cumparat si alti clienti

Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA