Hamac de tavan

Hamac de tavan Complete Roof, Negru, Ford Bronco

68 EUR
345 RON
Culoare:

Hamacul de acoperiș X-Offroad vă va oferi un loc confortabil pentru a vă relaxa și a vă bucura de soarele de vară. Ușor de montat și de demontat, acest hamac de acoperiș este ideal pentru camping și petreceri cu prietenii apropiați. Nu va trebui să vă faceți g ... Informații suplimentare

Articol #: XORH009


Depozit Spania: Disponibil
Depozit Republica Cehă: Stoc epuizat

Descriere

Hamacul de acoperiș X-Offroad vă va oferi un loc confortabil pentru a vă relaxa și a vă bucura de soarele de vară. Ușor de montat și de demontat, acest hamac de acoperiș este ideal pentru camping și petreceri cu prietenii apropiați. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la rupturi, rupturi sau sfărâmături, deoarece X-Offroad își produce hamacul frontal cu chingi de nailon de înaltă rezistență cu cusături întărite pentru o durabilitate extremă împotriva uzurii zilnice. Unul dintre cele mai bune lucruri la hamacul X-Offroad este că nu necesită unelte speciale sau modificări pentru instalare. Acest hamac este rapid și ușor de montat cu ajutorul sistemului de curele și catarame inclus.

Specificații

  • Material: Nylon

Se potrivește

2021+ Ford Bronco U725
Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA