Kit de baliză pătrată cu LED-uri

Kit de baliză pătrată cu LED-uri Negru, E24 Omologare europeană, Încălzire, Jeep Cherokee XJ, Wrangler YJ, serie E6000H

314 EUR
1.593 RON
Culoare:

Traversează cu o vedere luminoasă a drumului sau a terenului cu acest far cu LED-uri X-Offroad LED 5x7 inch. Are o tehnologie de încălzire automată care dezgheață automat lentilele în funcție de temperatură. Construit pentru o rezistență de lungă durată, dispu ... Informații suplimentare

Articol #: XOHL087


Depozit Spania: Disponibil
Depozit Republica Cehă: Disponibil

Descriere

Traversează cu o vedere luminoasă a drumului sau a terenului cu acest far cu LED-uri X-Offroad LED 5x7 inch. Are o tehnologie de încălzire automată care dezgheață automat lentilele în funcție de temperatură. Construit pentru o rezistență de lungă durată, dispune de o structură puternică cu un compozit ușor, de înaltă rezistență, care poate rezista la daune și la condițiile standard de conducere. Înlocuiți farurile originale cu faruri LED! Faruri cu LED care pot fi înlocuite direct cu farurile originale. Lumini X-Offroad concepute pentru entuziaștii off-road care cer ce este mai bun. Livrat cu certificat de omologare europeană de tip E24. De vânzare în Pair Notă: Pentru Wrangler YJ, asigurați-vă că aveți farul mare, deoarece există două tipuri posibile.

Specificații

  • Mărci: DOT SAE, E24
  • Capac: H4

Se potrivește

1984-2001 Jeep Cherokee XJ
1987-1995 Jeep Wrangler YJ

Ați putea dori, de asemenea

Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA