Sistem de admisie a aerului rece

Sistem de admisie a aerului rece Jeep Wrangler JK 3.6L Pentastar

184 EUR
934 RON

Îmbunătățiți puterea și performanța modelului Wrangler 3.6L V6 cu un nou sistem de admisie a aerului rece. Înlocuind admisia restrictivă din fabrică a modelului Wrangler cu un ansamblu de filtrare de mare debit, veți vedea și simți o creștere vizibilă a puteri ... Informații suplimentare

Articol #: XOCAI002


Depozit Spania: Disponibil
Depozit Republica Cehă: Stoc epuizat

Descriere

Îmbunătățiți puterea și performanța modelului Wrangler 3.6L V6 cu un nou sistem de admisie a aerului rece. Înlocuind admisia restrictivă din fabrică a modelului Wrangler cu un ansamblu de filtrare de mare debit, veți vedea și simți o creștere vizibilă a puterii și a cuplului la roțile din spate. Această admisie X-Offroad nu numai că îmbunătățește fluxul de aer pentru o putere sporită, dar va adăuga și un aspect agresiv compartimentului motor cu tubul său de admisie din aluminiu negru texturat. Admisia de aer rece X-Offroad este concepută pentru a îmbunătăți performanța modelului Wrangler V6 fără a fi nevoie să reprogramați computerul. Prin utilizarea dinamicii fluxului, această admisie va crește puterea folosind setările originale din fabrică. Filtrul de aer de mare debit inclus în pachet filtrează eficient particulele care afectează puterea datorită designului său multistrat. Mediile special tratate creează o suprafață lipicioasă pentru a capta contaminanții microscopici înainte ca aceștia să pătrundă în motorul Wrangler-ului dumneavoastră și să producă daune. Deoarece filtrul este reutilizabil, nu este necesar să cumpărați unul nou la fiecare câteva mii de kilometri. Pur și simplu curățați filtrul, reumpleți-l cu ulei și reinstalați-l, economisind bani pe termen lung.

Se potrivește

2012-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
Anul Motor
2012-2018 3.6 L Pentastar V6
Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA