Colector de evacuare

Colector de evacuare Oțel inoxidabil, Jeep Wrangler YJ 2.5L 1991-1995

398 EUR
2.020 RON

Îmbunătățiți performanțele Jeep-ului dumneavoastră cu colectoare de evacuare din oțel inoxidabil și experimentați performanțe remarcabile ale motorului. Acestea sunt adăpostite într-un colector din oțel inoxidabil 304 lustruit 4 la 1, care îmbunătățește fluxul ... Informații suplimentare

Articol #: XOSSM002


Depozit Spania: Disponibil
Depozit Republica Cehă: Disponibil

Descriere

Îmbunătățiți performanțele Jeep-ului dumneavoastră cu colectoare de evacuare din oțel inoxidabil și experimentați performanțe remarcabile ale motorului. Acestea sunt adăpostite într-un colector din oțel inoxidabil 304 lustruit 4 la 1, care îmbunătățește fluxul de evacuare pentru a oferi creșteri uriașe de putere și cuplu. Odată instalat, eșapamentul său produce un sunet răgușit care întoarce toate capetele în direcția Jeep-ului dumneavoastră. Obținerea unui debit de evacuare care îi intimidează pe concurenții săi off-road este cu greu posibilă cu fluxul restricționat specific colectoarelor standard. Aceste colectoare accelerează evacuarea la viteze mari, oferind un tonus și un volum suplimentar la sunetul evacuării. Pentru fabricarea sa se utilizează oțel inoxidabil de înaltă calitate de calitate 304. Kitul include, de asemenea, un downpipe din oțel inoxidabil.

Se potrivește

1991-1995 Jeep Wrangler YJ
Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA