Protecții pentru uși

Protecții pentru uși Negru, Aluminiu, 4 Uși, Jeep Wrangler JK

46 EUR
233 RON
Culoare:

Dacă sunteți în căutarea unei îmbunătățiri subtile și sofisticate a stilului pentru Jeep Wrangler JK, această pereche de protecții de intrare în ușă X-Offroad în negru texturat este răspunsul. Conceput pentru a preveni uzura, obișnuită pentru cadrele ușilor sa ... Informații suplimentare

Articol #: XOEA261


Depozit Spania: Stoc epuizat
Depozit Republica Cehă: Disponibil

Descriere

Dacă sunteți în căutarea unei îmbunătățiri subtile și sofisticate a stilului pentru Jeep Wrangler JK, această pereche de protecții de intrare în ușă X-Offroad în negru texturat este răspunsul. Conceput pentru a preveni uzura, obișnuită pentru cadrele ușilor sau pentru a acoperi daunele existente. Acestea arată foarte bine, sunt durabile și sunt ușor de instalat, ceea ce le face să fie o completare perfectă. Aceste protecții de intrare în portiere sunt fabricate din aluminiu și finisate în negru texturat pentru a se potrivi cu mânerele ușilor și oglinzile laterale originale. Asamblare ușoară Folosiți bandă adezivă 3M sau adeziv.

Se potrivește

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Ați putea dori, de asemenea

Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA