Kit de protecție a parbrizului

Kit de protecție a parbrizului Jeep Wrangler TJ

101 EUR
513 RON

Kitul X-Offroad Limb Riser este conceput pentru a vă proteja Jeep-ul Wrangler de ramurile copacilor, de tufișurile crescute și de alte pericole. Proiectat pentru a fi montat pe capota Jeep-ului dumneavoastră, acest kit poate proteja parbrizul și ștergătoarele ... Informații suplimentare

Articol #: XOLR002


Depozit Spania: Disponibil
Depozit Republica Cehă: Disponibil

Descriere

Kitul X-Offroad Limb Riser este conceput pentru a vă proteja Jeep-ul Wrangler de ramurile copacilor, de tufișurile crescute și de alte pericole. Proiectat pentru a fi montat pe capota Jeep-ului dumneavoastră, acest kit poate proteja parbrizul și ștergătoarele de zgârieturi și deteriorări cauzate de copacii joși și de vegetația subterană care sunt obișnuite pe cele mai multe trasee extreme. Cu acest kit instalat, puteți conduce pe orice tip de teren fără nicio grijă. Dispune de o configurație reglabilă cu deconectare rapidă care vă permite să instalați benzile în doar câteva minute. De asemenea, poate fi demontat cu ușurință dacă doriți să îl îndepărtați înainte de a pleca la drum.

Se potrivește

1997-2006 Jeep Wrangler TJ
Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA